Dnevni List

UBICA SE BRANI ĆUTANJEM: Hladnokrvno ubio ženu i taštu i slučajno ranio dvogodišnju kćerkicu, pa je ostavio u kolika pored njihovih tijela!

UBICA SE BRANI ĆUTANJEM: Hladnokrvno ubio ženu i taštu i slučajno ranio dvogodišnju kćerkicu, pa je ostavio u kolika pored njihovih tijela!
Septembar 21
22:29 2017

Zbog dvostrukog ubistva, nedozvoljenog nošenja vatrenog oružija i neovlašćenog držanja narkotika, Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv Gorana Petrovića Mage (25) iz Pasjana kod Gnjilana.

Pod optužnicom je i taksista Saša Cvetanović, koga Više javno tužilaštvo tereti za pomoć počiniocu posle ubistva. Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković izjavila je da je Višem sudu predloženo da zbog teškog ubistva Goranu Petroviću izrekne jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora.

Vozaču taksija iz Bujanovca prtijeti prvosudna sankcija od dvije i po godine robije.

Goran Petrović okrivljen je da je 4.maja na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija hicima iz pištolja ubio suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (42) i ranio svoju kćerkicu K.P. (2).

Mladić problematičnog agresivnog ponašanja na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio se ćutanjem. Zbog čestih svađa i sukoba Jovana i goran Petrović duže vremena nisu bili zajedno. Supruga Jovana ostavila je Gorana 2016. godine zbog čestih svađa, psihičkog i fizičkog maltretiranja.

U kolima je došlo do žučne rasprave, pa je Goran potegao pištolj, kojim je ubio ženi i taštu. Jedan hitac je rikošetirao i u ruku pogodio njihovu kćerku. Ranjenu kčerku ubica je posle masakra ostavio u džipu sa tijelima ubijenih žena.

(Dnevnilist/blic.rs)

Povezani članci

Popularno