Dnevni List

NEVJEROVATNO: SIN NOVAKA DJOKOVIĆA VEĆ PRIČA DVA JEZIKA, A TAKO JE MALI !

NEVJEROVATNO: SIN NOVAKA DJOKOVIĆA VEĆ PRIČA DVA JEZIKA, A TAKO JE MALI !
Januar 11
01:32 2017

Jelena Djoković na svom instagramu stavlja što više motivacionih slika i videa, potiče obrazovanje te ističe bitnost istog. Podijelila je i video u kojem se vidi Novak sa sinom Stefanom kuha. Naime Nole je krenuo da mu pomogne da miješa, ali se mali naljutio i pokazao svima da odlično priča maternji, kao i engleski, koliko je normalno za njegove godine naravno.

Jelena je u opis stavila kako ih mnogo voli, te da je Nole svratio na dva dana prije puta u Australiju. Napisala je i da se vidi ko je već sada preuzeo glavnu riječ u kući.
Oni su predivna porodica, van svakih skandala, a često nas obraduju nekom zajedničkom slikom, gdje se vidi koliko su zaljubljeni i nakon toliko godina.

On je najbolji srpski teniser, te je osvojio 67. titulu u karijeri. U toku borbe u jednom trenutku se iznervirao, jer je ispustio tri meč lopte. Slomio je reket i lopticom pogodio gledaoca na tribinama. On se posle izvinuo i rekao da mu nije bila namjera da nikog pogodi, te da će snositi kaznu. Izjavio je da je to bilo u naletu bijesa.

(Dnevnilist/ekskluziva.ba)

Povezani članci

Popularno